На СПА релакс и Златоградско чеверме през 2023
На СПА релакс и Златоградско чеверме през 2023
Zlatograd
Маршрут: Русе – Александровска гробница – Хасково – Хасковски минерални бани- Златоград – Каменните гъби – Перперикон – Стара Загора – Русе
Продължителност: 3 дни / 2 нощувки в Хасковски минерални бани
Период: 06-08.05.2023 г.
Цена: 245.00 лв.

1 ден/от Вазата
Тръгване – 7,00 часа от Русе посока Хасково. Разглеждане на Александровска гробница. Със своите стенописи и архитектура тя е един от бисерите на тракийското културно наследство по нашите земи. Посещение на Узунджовската църква “Успение на Пресвета Богородица” – най-голямата селска църква в България. Отпътуване за Хасково. Разглеждане на паметника Св. Бородица . Свободно време за обяд. След 13,30 ч. отпътуване за Хасковски минерални бани. Настаняване в хотел***. Вечеря. Нощувка.
=
2 ден
Закуска. Отпътуване за Златоград. Божествен аромат и песен на гайди ще изпълнят Златоград. Майстори на чевермето ще сътворят истинско кулинарно изкушение като завъртят над 200 хайдушки чевермета за Фестивала на Златоградското чеверме. Целта на събитието е, да се популяризира родопският фолклор – гайдите, традиционните носии, музиката и неповторимите гозби. Музеите в Златоград ще са с вход свободен. Свободно време за участие във фестивала. След 15,00 ч. отпътуване обратно за хотела. Вечеря. Нощувка.
=
3 ден
Закуска. Отпътуване за природния феномен „Каменните гъби” / Гъбите се оформиха преди много време. Образували са се следствие на вулканична подводна дейност, когато тук е било дъното на море/ . Отпътуване за Перперикон – /Светилището на бог Дионис и Свещен град , датиращ от 5-4 хил. пр.Хр./ разглеждане на останки от тракийското скално светилище , двореца, Акропола, Средновековната кула и !!! нови находки открити от проф. Овчаров. Отпътуване към Стара Загора. Свободно време за обяд и разходка . Около 14.30 ч. Отпътуване за Русе.
Пристигане в Русе след 19.00 ч.

Транспорт с лицензиран автобус/микробус Медицинска застраховка на лице до 69г. 2 нощувки в Хасковски минерални бани 2 закуски, 2 вечери Посещение на Александровска гробница Посещение на Златоград Посещение на Перперикон Ползване на външен и вътрешен минерален басейн, парна баня, сауна и фитнес . Екскурзоводско обслужване по време на пътуването
Разходи от личен характер Входните такси за посещаваните обекти
Записване и начин на плащане : внасяне на 30% от цената като депозит. Доплащането се извършва най-късно 14 дни преди датата на отпътуване. Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 30 плащащи туриста; Срок за отчет от страна на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване. Забележки: Туроператорът си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата с оглед на метеорологична и пътна обстановка.
Изпратете запитване
Имате въпроси?

Свържете се с нас

ИЗпратете запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *