НОВА ГОДИНА В ТУРЦИЯ
НОВА ГОДИНА В ТУРЦИЯ

Дидим с Егейското крайбрежие стана един от най-забележителните курорти на Турция, привлекателен със своите дълги пясъчни плажове, ясно синьо море.  Сред всичко това е изключителното наследство от древността, в който се намират храмът на Аполон, храма на Посейдон с изображението на Медуза.
През VI в. пр.н.е. Дидим се е явявал място за поклонения на Аполон . През 1991 г градът получил названието “Дидим”, което в превод означава “близнаци”, и заел достойно място сред водещите курортни зони на Турция.

8
Маршрут: ГАРАНТИРАНО ТРЪГВАНЕ ОТ РУСЕ!
Продължителност: 5 дни
Период: 2024
Цена: скоро
Разходи от личен характер; Доплащане за медицинска застраховка за лица 70 г. – 85 г. – 7 лв.; Лица над 85 г. не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие;
УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ: Депозит – 200 лв. на човек при записване до 30.10.2019 Доплащане до 10.12.2019 г. Стаите в градина са ограничени! АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ 1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от пътуването без санкции до 3 работни дни след записване и внасяне на депозит. 2. В случай на неспазване на сроковете за депозит и доплащане, нередовни документи, неспазване на срока на представяне на необходимите документи, отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да анулира организираното пътуване и удържа следните неустойки: 2.1. След изчитане на срока по т.1 и до 45 дни преди датата на пътуването, се удържа административна такса в размер на 30 лв. За всяка промяна относно резервацията (период, хотел, транспортно средство или име на пътуващ), след първоначалното записване, се удържа такса обслужване в размер на 20 лв. 2.2. от 44 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита. 2.3. от 29 до 20 дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването 2.4. от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването 2.5. по-малко от 14 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването ЗАБЕЛЕЖКИ: Входните такси са актуални към датата на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност за евентуалната им промяна, при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси за посещаваните по програмата обекти. Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
Изпратете запитване
Имате въпроси?

Свържете се с нас

ИЗпратете запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *